ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У РІДНОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

27 листопада 2021 року факультет фізичного виховання доєднався до проведення Дня відкритих дверей у ПНПУ імені В. Г. Короленка. Це традиційний захід, який проходив в оновленому форматі з трансляцією в інтернет джерелах. Абітурієнти мали змогу отримати необхідну інформацію про навчання на факультеті та зробити перший   крок до своєї мрії. Абітурієнтів зустрічав декан факультету фізичного виховання професор, доктор педагогічних наук Павло Хоменко та заступник декана з виховної роботи доцент, кандидат педагогічних наук Олена Согоконь. 

Презентація факультету включала демонстрацію здобутків: кубків, медалей, грамот, яку презетували кращі спортсмени факультету: Вікторія Мунтян – майстер спорту з веслування, Чемпіонка України, Європи та Світу; Данило Сироштан – майстер спорту з ММА та бойового самбо; Максим Ярошенко – майстер спорту з рукопашного бою, бронзовий призер Чемпіонату світу; Іван Величко  – кандидат в майстри спорту з рукопашного бою, призер чемпіонату України, учасник Чемпіонату світу. Активно презентували факультет кращі студентки: Дарина Воєвода – відмінниця у навчанні, стипендіатка Верховної ради України, Софія Щербина та Катерина Ромащенко. Студентський декан факультету Аміна Тараненко зустріла майбутніх абітуріентів у спортивній формі клубу «Ворскла» та змістовно розповіла про кращих спортсменів випускників факультету: Олександра Хижняка, Юрія Чебана, Андрія Пятова, Дмитра Різника, Анатолія Новописьменного, Марію Кічасову, про активне студентське житття та закликала до вступу до наймолодшого, але найперспективнішого факультету.

Декан факультету Павло Хоменко надав вичерпну інформацію про особливості вступу та навчання за освітніми програмами «Середня освіта. «Фізична культура» та «Фізична культурі і спорт» за першим та другим освітніми рівнями. Заступник декана з виховної роботи Олена Согоконь ознайомила абітурієнтів з можливостями розвитку фізичних якостей студентської  молоді у спортивних секціях, розвитку творчих здібностей  у сучасних виховних заходах на факультеті.  Абітурієнти поринули у спортивне життя факультету, здійснили профорієнтаційну діагностику власних спортивних здібностей, нахилів та інтересів, а головне відчули себе майбутніми студентами, новими творцями історії факультету, що  примножать спадщину відомих спортсменів попередників.

Детальніше можна ознайомитись за посиланням: http://pnpu.edu.ua/news/u-poltavskomu-pedagogichnomu-vidbuvsya-den-vidkritih-dverej.html

You may also like...