ВИПУСК МАГІСТРІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ

2 лютого на факультеті фізичного виховання відбувся чудовий захід – вручення дипломів нашим магістрам. Факультет фізичного виховання –  наймолодший  в університеті з 25 річною історією, що забезпечує фундаментальну професійну, наукову та практичну підготовку висококваліфікованих  фахівців.

З вітальним словом до магістрів звернувся декан факультету Павло Хоменко: «Шановні магістри, сьогодні настав день, який підбиває підсумок вашого навчання в університеті.  Цей день, здавався таким недосяжним на першому курсі навчання, але він так швидко настав й переповнює нас емоціями.   Насолоджуйтесь молодістю! Для вас відкриті всі шляхи! Будьте натхненними, сміливими, націленими на успіх! Цінуйте час та підтримуйте дружбу! Творіть майбутнє, а альма-матер завжди чекатиме на вас!».

На  свято  завітали  почесні випускники нашого факультету: чемпіон Європи та Світу з боксу, срібний призер Олімпійських ігор в Токіо 2020 – Олександр Хижняк та срібний призер Чемпіонату Європи з класичного пауерліфтингу та бронзовий призер Чемпіонату Світу 2021 року –  Анатолій Новописьменний. Саме зірковим випускникам була надана можливість привітати новоспечених магістрів та побажати їм успіху на новому життєвому шляху.

Родзинкою урочистостей стала учасниця всеукраїнських і міжнародних вокальних конкурсів  Таїсія Погребняк з піснею «Дивна квітка», яка подарувала всім чудовий настрій.  Вітаємо наших магістрів і бажаємо міцного здоров’я, натхнення, кар’єрного зростання, бажаємо стати кращими вчителями фізичної культури та тренерами з обраних видів спорту.

Варто зазначити, що захід відбувся з дотриманням карантинних вимог.  

You may also like...