Представники наглядової ради ПНПУ імені В. Г. Короленка відвідали факультет фізичного виховання

16 вересня 2022 р. на факультет фізичного виховання завітала наглядова рада Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, щоб переглянути як ведеться спортивно-масова робота.

Робота факультету була представлена на 8 локаціях. Спочатку наглядова рада на чолі з ректоркою професоркою Мариною Гриньовою відвідали футбольний майданчик, де відбувалися запеклі змагання студентів з мініфутболу: команд спортивного коледжу імені С. Бубки та команди студентів факультету фізичного виховання.

У холі спортивного комплексу наглядову комісію зустрів викладацький склад факультету. Декан професор Павло Хоменко, ознайомив з історію факультету, представив видатних випускників: Олександра Хижняка, Юрія Чебана, Марію Кічасову-Скорик, Михайла Буланого, Анатолія Новописьменного, Андрія Пятова, Олександра Чеснакова та багатьох інших.

У холі факультету була представлена локація з велоспорту. Тренування юних спортсменів відбувалося під керівництвом заслужених тренерів з велоспорту, майстрів спорту міжнародного класу Кирила Поспєєва та Олександра Геращенка.

У залі кікбоксингу щоденно проходять тренування з боксу під керівництвом тренера Андрія Бичкова, МС України з боксу. Спортсмени демонструють високі фізичні здібності та показують гарні спортивні результати на змаганнях.
В ігровому залі факультету фізичного виховання наглядова комісія спострегіла за запеклою грою у волейбол між командами ПНПУ імені В. Г. Короленка, яких тренують заслужені тренери України Анатолій Воліченко та Олександр Кириленко, та командою ДЮСШ №2, тренер – Ірина Мороз.

У гуртожитку №2 фаховий спортивний коледж представив 2 локації з боротьби вільної, тут працювали заслужені тренери, МС з боротьби вільної Максим та Андрій Єфремови, та дзюдо – тренер МС України з дзюдо, чемпіон України Давид Осипян.

Оглянувши факультет, наглядова рада зробила висновок, що спортивно-масова робота у ПНПУ імені В. Г. Короленка ведеться на високому рівні під керівництвом досвідчених тренерів. Ректорка Марина Гриньова та усі члени наглядової ради побажали спортсменам міцного здоров’я, впевнено йти до своєї мети, нових спортивних звершень і високих спортивних результатів.  Члени наглядової ради закликали не зупинятися на досягнутому, розвивати свої таланти, підкорювати нові вершини та впевнено прославляти Батьківщину на спортивних аренах.

You may also like...