День туризму 2020 на факультеті фізичного виховання

29 вересня 2020 року на факультеті фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка відбувся традиційний захід з нагоди Всесвітнього дня туризму.
Туристичне свято розпочалося з фітнес-руханки під музичний супровід, яку провела завідувачка кафедри теорії і методики фізичного виховання адаптивної і та масової фізичної культури Оксана Корносенко та майстер-класом від студентської ради факультету фізичного виховання.

Студенти першого курсу взяли участь у змаганнях з рухливих ігор. Перемогу виборола збірна команда груп ФК 16-17.

За підтримки всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (де працюють випускники факультету фізичного виховання)  були проведені спортивно-туристичні змагання з лазертагу, спрямовані на патріотичне виховання студентської  молоді. Команди продемонстрували спритність кмітливість та вміння вибудовувати стратегію гри.

Заключною частиною заходу стала посвята в студенти, яку започаткувала студентська рада факультету фізичного виховання. А також нагородження команд-студентів грамотами за спортивні досягнення у змаганнях.

You may also like...