Вітаємо студентку факультету фізичного виховання Катерину Самсоненко із встановленням особистого рекорду з кульової стрільби

22.09. по 27.09.20р. у м. Львів проходив чемпіонат України з кульової стрільби, серед дорослих. За збірну команду Полтавської області приймала участь студентка 1 курсу факультету фізичного виховання, вихованка Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи Катерина Самсоненко. 
Катерина успішно взяла участь у вправі пневматичний пістолет: 60 пострілів на 10 метрів, де встановила свій особистий рекорд 563 очка, та зайняла 9 місце серед дорослих спортсменок України, чим забезпечила собі місце у складі збірної команди України серед юніорів.

Зазначемо, що кульова стрільба — один з підвидів стрілецького спорту.  У цьому виді спорту, стрільба проводиться з пневматичних (4,5 мм), дрібнокаліберних (5,6 мм) і великокаліберних (7,62 мм для гвинтівок і 7,62-9,65 мм для пістолетів) гвинтівок і пістолетів. Підрозділяється на стрільбу з пістолета, гвинтівки, стрільбу з гвинтівки по рухомій мішені. Кульова стрільба є олімпійським видом спорту.

Колектив Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка вітає спортсменку та тренера Геннадія Миколайовича Чапалу  із здобутим результатом.

You may also like...