Факультет фізичного виховання та спорту провів спортивні руханки для волонтерської організації БУР (Будуємо Україну Разом)

Упродовж двох тижнів науково-педагогічні працівники факультету фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка проводили спортивні руханки для волонтерської організації БУР (Будуємо Україну Разом).

Так, професорка Оксана Корносенко провела аеробічну гімнастику, доцент Сергій Синиця і студентка третього курсу Анастасія Пронь – ритмічну гімнастикою під музичний супровід, доцент Сергій Новік – ранкову спотривну руханку з елементами футболу, доцентка Олена Согоконь – ранкову руханку під назвою «Руханка для справжніх українських козаків та козачок».    Комплекси вправ у руханках  включали як загально розвивальні вправи, так і танцювальні рухи під музичний супровід.

Родзинкою руханки з Оленою Согоконь став TikTok для справжніх українських козаків та козачок під музичний трек «Яка ти козачка, який ти козак». Всі об’єдналися у велике коло і виконували фізичні вправи. Такі активності – підтвердження згуртованості, об’єднаності, незламності української молоді.
Позитивний настрій, гарне самопочуття, бадьорість супроводжували волонтерів і налаштовували на продуктивний день. Нагадуємо, важливо розпочинати свій день з руханки. Вона не тільки дарує гарний настрій, але й  покращує самопочуття, привчає до здорового способу життя, організовує та дисциплінує на виконання всіх важливих справ!

You may also like...