Феєрія ігрових видів спорту на факультеті фізичного виховання та спорту

15 березня 2024 року з нагоди відкриття Навчально-наукового інституту соціальної та інклюзивної освіти факультет фізичного виховання та спорту під керівництвом декана Павла Хоменка організував феєрію ігрових видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал та флорбол.

Студентське самоврядування запросило територіальні громади Полтавщини, які завітали на відкриття інституту переглянути та взяти участь у цікавих  локаціях факультету.

В ігровій залі були представлені одразу три види спорту: баскетбол, волейбол та футзал. Майбутні абітурієнти переглянули майстер класи від кращих спортсменів факультету, які відпрацьовували елементи гри під керівництвом досвідчених викладачів: Сергія Новіка, Юлії Зайцевої та Євгенії Шостак. Вступники із задоволенням долучилися до гри у волейбол: відпрацьовували верхні та нижні передачі, спробували нападаючий удар та верхні подачі у волейболі.  При вивченні елементів баскетболу спортсмени факультету продемонстрували подвійний крок та штрафні кидки, потренувалися виконувати  дальні кидки на влучність, що приносять у грі 3 очки. При демонстрації футзалу вступники із задоволенням долучилися до опрацьовування основних технічних елементів гри та виявили бажання зорганізувати товариську зустріч у травні 2024 року.

 В гімнастичній залі був представлений флорбол, який зорганізував разом за студентами факультету досвідчений викладач-тренер – Олександр Донець. Майбутні абітурієнти із задоволенням спробували себе у захоплювальній грі: відпрацьовували обведення фішок, паси,  удари по воротах.

Територіальні громади висловили подяку за організацію  спортивного дійства, а майбутні вступники зацікавились насиченим спортивним життям факультету та виявили бажання познайомитися з умовами вступу 2024.  Заступник декана з виховної роботи – Олена Согоконь ознайомила з умовами вступу, надавши буклети та гостинно запросила вступати на факультет!

Якщо ви спортивні, цілеспрямовані, готові вдосконалюватись, відкриті до спілкування, тоді ми чекаємо саме на Вас, майбутні абітурієнти!

You may also like...