Мунтян Вікторія – олімпійська надія факультету фізичного виховання ПНПУ імені В. Г. Короленка

Вікторія Мунтян – майстриня спорту України з веслування на байдарках, 13-тикратна чемпіонка України, чемпіонка              «Olympic Hopes  Regatta Szeged 2020», учасниця чемпіонату Європи (Польща) та Світу (Португалія) серед юніорів.

Днями Вікторія повернулась з відбіркових змагань з веслування на байдарках і каноє, які проходили у місто Русе (Болгарії). Ці змагання стали такою необхідною ланкою при переході з категорії юніорок у молодь до 23 років.  На змаганнях спортсменка факультету фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка приклала максимум зусиль, проявила вольові якості  та здобула 1  місце на 1000 м в байдарці одиночці, 2 місце в двійці на дистанції 500 м, а також виборала  два 4 місця на дистанції 500 м  і 200 м в байдарці одиночці.

Завдяки цим змаганням Вікторія відібралась в збірну команду України з веслування на байдарках і каноє, а також здобула право представляти Україну на Чемпіонаті Європи в Сербії на дистанції  1000 м в одиночці та 500  м в четвірці.

Факультет фізичного виховання висловлює подяку спортсменці за наполегливу та результативну роботу, пропагування здорового способу життя. Вікторія є взірцем для наслідування молодому поколінню та олімпійською надією університету. Вітаємо нашу студентку, бажаємо їй подальших успіхів і перемог та сподіваємось, що Вікторія буде прославляти ПНПУ імені В. Г. Короленка на європейському та світовому рівні.

You may also like...