На факультеті фізичного виховання та спорту відбулися традиційні змагання з футзалу «Єдність поколінь»

17 травня 2023 року на факультеті фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка відбулися традиційні змагання з футзалу «Єдність поколінь»!
Участь в змаганнях взяли 3 команди:

  • збірна ФФВ та спорту
  • збірна І курсу ФФВ та спорту
  • збірна викладачів ПНПУ

Матчем відкриття став запеклий двобій між збірними «1 курсу ФФВ та спорту» та «збірною ФФВ та спорту», який скінчився перемогою останніх 8:6.

В другому матчі збірна 1 курсу пройшла перевірку на міцність командою викладачів та мінімально поступилась з рахунком 6:7. В фінальному двобої «збірна ФФВ та спорту» мала чудову нагоду поквитатись з «збірною викладачів ПНПУ» за поразку на минулому турнірі в післяматчевій серії пенальті. Вдала гра всієї команди в кінцевому результаті допомогла студентам завоювати таку очікувану для них перемогу та підняти над своїми головами головний трофей.

Всі матчі були зіграні під чітким суддівством Ноздріна Ільї Ігоровича, за що організатори змагань та гравці дякують пану Ільї та бажають плідних років суддівської праці, наснаги та терпіння.

Вітаємо переможців та дякуємо учасникам змагань за запеклу боротьбу, позитивні емоції та жагу до перемоги у кожному матчі.

You may also like...