Вікторія Мунтян – призерка чемпіонату України з веслування

З 10-14 жовтня 2022 року у м. Умань проходив чемпіонат України з веслування на байдарках і каноє, де брала участь студентка факультету фізичного виховання ПНПУ імені В.Г. Короленка – майстриня спорту України з веслування Вікторія Мунтян. Студентка факультету фізичного виховання проявила міцний характер, лідерські здібності, наполегливість та у важкій боротьбі завоювала одне друге місце на дистанції 4500 м. та два третіх на дистанції 1000 м. та 2500 м.

Займається Вікторія веслуванням 5 років, у 2020 році виконала майстра спорту України, входить в основний склад національної збірної України. Вступила на факультет фізичного виховання ПНПУ імені В.Г. Короленка у 2020 році, зараз навчається на 3 курсі. Тренером Вікторії є магістрант факультету фізичного виховання спеціальності 017 «Фізична культура та спорт» Сергій Хоменко.

Факультет фізичного виховання вітає Вікторію Мунтян та її тренера Сергія Хоменка. Висловлюємо подяку спортсменці та тренеру за наполегливу результативну роботу, пропагування здорового способу життя серед студентської молоді. Вікторія є взірцем для наслідування молодому поколінню та олімпійською надією університету. Бажаємо нашій студентці та її тренеру Сергію Хоменко  подальших успіхів і перемог!  Сподіваємось, що Вікторія буде прославляти Полтавський національний педагогічний університет на європейському та світовому рівні.  Все буде Україна! Разом до перемоги!

You may also like...