Викладачі факультету фізичного виховання та спорту учасники Всеукраїнського марафону освітніх практик

7-9 березня 2023 року в онлайн форматі на платформі ZOOM та на YouTube відбувся Всеукраїнський марафон освітніх практик на тему: «Нова українська школа: реалізація варіативних модулів з ігрових видів спорту».


Викладачі кафедри теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін: доцент Юлія Зайцева та доцент Євгенія Шостак взяли участь у цьому марафоні. Участь у марафоні освітніх практик розширело та поглибело знання викладачів з сучасних видів спорту, які включені до варіативних модулів з фізичної культури в закладах загальної середньої освіти.

По завершенню підвищення кваліфікації (6 годин / 0,2 ЄКТС) за програмою Всеукраїнського марафону освітніх практик на тему: «Нова українська школа: реалізація варіативних модулів з ігрових видів спорту» викладачі удосконалели професійні компетентності, набули теоретико-методичних знань та праткичних навичок.

Здобуті знання викладачі зможуть використовувати під час навчання студентів за спеціальністю 014 Середня освіта (Фізична культура) для підготовки вчителів з фізичної культури для закладів загальної середньої освіти.

You may also like...