Юні полтавські черлідери підкорили Київ

У межах проєкту «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» 16 червня 2024 р. у Києві відбулися змагання з черліденгу. Ця подія стала справжнім святом спорту, краси та азарту, яка зібрала юних талантів з усіх куточків країни. Підготовка до змагань спортсменів Полтавщини в межах співпраці відбувалась на базі факультету фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка під керівництвом випускниці факультету, тренерки збірної команди України з черліденгу, майстра спорту України Анастасії Шендрик.

Спортсмени Полтавщини – серед кращих! Команда Опішнянського ліцею Опішнянської територіальної громади здобула почесне п’яте місце з-поміж 18 учасників. Це значне досягнення для юних черлідерів, адже їм вдалося продемонструвати високий рівень майстерності, командний дух та стійкість. Їхні здобутки – це не лише командний тріумф, а й символ незламності українського духу, що прагне миру та єднання.

«Пліч-о-пліч» – масштабний соціальний проєкт, покликаний популяризувати спорт серед школярів, сприяти їхньому фізичному розвиткові та здоровому способу життя, а також дарувати позитивні емоції та єднання в цей складний час. Цей рік під егідою спортивних змагань за ініціативи Президента України – ще один доказ, що наші діти – сильні, сміливі та непереможні! Змагання з черліденгу в межах проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» згуртували і надихнули, стали ще одним кроком на шляху розвитку цього виду спорту на Полтавщині, адже дозволили юним спортсменам продемонструвати свої таланти, а також популяризувати черліденг серед учнівської молоді. «Всеукраїнські шкільні ліги “Пліч-о-пліч” –   не просто змагання, це потужний рух, що об’єднує дітей і дорослих, дарує їм емоції та віру у власні сили, – зазначив представник команди Сергій Синиця. – Дякую своїм вихованцям за їхню наполегливість, працьовитість та віру у перемогу!»

Вітаємо амбасадорів проєкту та команду Опішнянського ліцею з чудовим результатом і бажаємо їм подальших успіхів! Попереду на юних спортсменів чекають нові вершини та звершення. Їхній приклад надихає інших прагнути до мрій, долати труднощі та здобувати перемоги!

You may also like...