Команда університету з футзалу – бронзова призерка турніру, що відбувся на базі Університету імені Григорія Сковороди в Переяславі

Обговорення шляхів удосконалення освітніх програм за спеціальностями 014 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт, що відбулося в Переяславі, завершилося дружніми спортивними змаганнями між науковцями. Команди викладачів та здобувачів освіти із Університету імені Григорія Сковороди в Переяславі, Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича взяли участь у змаганнях із футзалу. Турнір цьогоріч був присвячений Захисникам та Захисницям України, які боронять нашу державу від ворога.

До спортсменів та вболівальників звернулися ректор Університету імені Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур, декан факультету фізичної культури та спорту Павло Хоменко, декан факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Віктор Куйбіда із побажаннями успіхів у спорті, освіті і науці, якнайшвидшого повернення до мирного життя.

У складі команди із футзалу Полтавського педагогічного за перемогу змагалися: капітан команди доцент Олександр Свєртнєв, голкіпер доцент Олександр Донець, фордаврд проректор з наукової роботи Василь Фазан, захисник декан факультету фізичної культури та спорту Павло Хоменко. Спортсмени-викладачі, вболівальники, студенти з Переяслава, Чернівців, Полтави домовилися про продовження такої спортивно-наукової співпраці.

You may also like...