МІСЯЦЬ БЛАГОУСТРОЮ ТЕРИТОРІЇ ФАКУЛЬТЕТУ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА СПОРТУ

На факультеті фізичного виховання та спорту 03 квітня 2024 року розпочався місячник чистоти, до якого долучився професорсько-викладацький склад та студенти факультету. Сьогодні була зроблена основна робота на спортивних майданчиках та прилеглій території факультету: прибрали сміття, обрізали сухі гілки та очистили територію від сухого листя.

Всі учасники толоки проявили себе старанними та працелюбними, дружньо та злагоджено працювали. На факультеті була зроблена основна робота по наведенню благоустрою на території спортивних майданчиках. У зв’язку з тим, що наступили теплі весняні дні і заняття зі спортивних дисциплін будуть проходити на відкритому повітрі постала гостра необхідність привести в належний стан спортивні майданчики університету та прилеглу до факультету територію.

У планах на майбутнє під керівництвом декана Павла Хоменка планується оновити спортивні майданчики: зробити штучне покриття на волейбольному полі, оновити майданчик для мініфутболу. Все це покращить умови проведення занять, змотивує самостійно займатися фізичним вихованням та спортом та сприятиме  вихованню здорової молоді!

You may also like...