Навчальна програма з фізичної культури (модуль «Пляжний волейбол»), укладена викладачами ПНПУ імені В. Г. Короленка, отримала гриф Міністерства освіти і науки України

Навчальна програма з фізичної культури для закладів загальної середньої освіти (варіативний модуль «Пляжний волейбол», 10-11 класи (рівень стандарту)) отримала гриф Міністерства освіти і науки України.  Програму уклали викладачі кафедри теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін ПНПУ імені В. Г. Короленка кандидат педагогічних наук Юлія Зайцева та кандидат педагогічних наук Ірина Тараненко.
Мета варіативного модуля «Пляжний волейбол» – зміцнення здоров’я учнівської молоді, формування навичок здорового способу життя та позитивного ставлення до фізичної культури та спорту; сприяння гармонійному розвитку особистості дитини; формування прагнення до активної рухової діяльності та залучення учнів до самостійних занять фізичною культурою й занять у спортивних секціях.

Міністерство освіти і науки України розглянуло матеріали науково-методичної експертизи рукопису навчальної програми з фізичної культури для закладів загальної середньої освіти, варіативний модуль «Пляжний волейбол» 10‒11 класи (рівень стандарту), і схвалює його до видання з грифом «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України».

You may also like...