Викладачі факультету фізичного виховання взяли участь у міжнародному онлайн-вебінарі «Організаційно-управлінський, науково-методичний, матеріально-технічний супровід багаторічної підготовки спортсменів (світові тенденції та сучасна практика)»

12 жовтня 2021 р. відбувся міжнародний онлайн-вебінар «Організаційно-управлінський, науково-методичний, матеріально-технічний супровід багаторічної підготовки спортсменів (світові тенденції та сучасна практика)»для тренерів, спортсменів та фахівців з організації та управління спортом.
Професорсько-викладацький склад факультету фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка взяв участь у роботі наукового зібрання.

Організатори заходу – Національний олімпійський комітет України, Міністерство молоді та спорті України, Національний університет фізичного виховання і спорту України. Лектор – доктор педагогічних наук, професор олімпійського інституту НУФВСУ, співголова комісії НОК України «Інновації в спорті» Володимир Платонов.
Під час вебінару розглянули основні аспекти підготовки спортсменів у різних країнах світу за такими напрямками: фактори прямого впливу, пов’язані з тренувальним процесом; система олімпійської підготовки в СССР; система підготовки в олімпійському спорті Китаю; етапи розвитку спортсменів США; традиційні, оптимальні підходи до формування спортивного резерву та поетапного відбору спортсменів у системі багаторічної підготовки та ін.

You may also like...