ЗМАГАННЯ ЗІ СТРІТБОЛУ  НА ФАКУЛЬТЕТІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА СПОРТУ

27 квітня 2024 року на факультеті фізичного виховання та спорту  під керівництвом декана Павла Хоменка відбулися змагання зі стрітболу (баскетбол 3х3). Стрітбо́л –  командна гра з м’ячем, яка відрізняється від звичайного баскетболу кількістю гравців  – їх 3, і зоною гри у половину баскетбольного ігрового поля. Стрітбол походить від баскетболу, проте має деякі зміни у правилах. У гру грають 2 команди. Кількість гравців команди може змінюватись. Зазвичай в командах по 3 гравці (класичний стритбол). Відповідальний за проведення змагань був Олександр Донець.  Студентське самоврядування факультету активно долучились до проведення змагань.

Артем Косенко – спортивний сектор університету поширив інформацію в соціальних сетях, завдяки чому кожна група факультету доєдналася до змагань, суддівство змагань проводив досвідчений тренер з баскетболу Сергій   Савенко, ведення протоколів організувала Світлана Важковська    (ФК-24) та Надія Гупало (ФК-12).

Після напруженої боротьби місця розподілились таким чином:

  1. Команда групи ФВ-11;
  2.  Команда групи ФК-45;
  3. Команда групи ФК-25.

Дівчата факультету : Нігіна Коврігіна (ФВ-51), Світлана Міненкова      (ФК-25),  Альона Якименко (ФВ-11) також заявились на участь у змаганнях та у запеклій боротьбі поступились командам хлопців.

Змагання пройшли на високому організаційному рівні, команда переможців була нагороджена кубком, а  учасники змагань почесними грамотами. До нових зустрічей на факультеті фізичного виховання та спорту! 

You may also like...